avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil calculata gresit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil calculata gresit

Buna ziua,
In urma depunerii dosarului pentru indemnizatie crestere copil cu handicap de la 2 la 3 ani am primit decizia de indemnizatie.Am constatat ca s-a calculat gresit conform venitului meu net realizat in ultimile 12 luni anterior nasterii copilului atat aceasta decizie,dar si prima decizie de crestere copil pana la 2 ani.
Pentru decizia primita acum voi solicita recalculare, insa sumele deciziei anterioare fiind calculate eronat mai pot face ceva?
Atasez un calcul simplu al indemnizatiei crestere copil .

venit net total in baza adeverintelor salariale 27261 lei net
perioada de contributie 12 luni
total contributie = 27261 lei net /12 luni rezulta 2271.75 lei net
indemnizatie 85% din venit net
total indemnizatie 1930.9875 lei

indemnizatie decizie 2016-2018=1775 lei
indemnizatie decizie CH 2-3 ani=1743 lei

Daca nu ma insel si am calculat corect, cum este posibil ca cei de la Agentia de plati sa greseasca,doar au un program in care introduc aceste date .
Eu am sesizat aceste greseli acum ,nu m-am gandit ca trebuie sa ii verific de fiecare data .
Mai pot face ceva in privinta primei decizii ? Care ar fi pasii de urmat ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Nico tm , utilizator 13:48, 10 Octombrie 2019
Va multumesc pentru ajutor!
Ati rezolvat cu indemnizatia v-a recalculat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului calculata incorect popescu simona popescu simona Buna ziua! Din data de 6 ianuarie 2012 am intrat in concediu ce crestere a copilului, 5 ianuarie 2012 fiind ultima zi de concediu de maternitate. Astazi ... (vezi toată discuția)
Modalitate de calcul a indemnizatiei de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani Oana_Pascu Oana_Pascu Bună ziua, V-aș fi recunoscatoare dacă m-ați putea corecta în ceea ce privește modalitatea de calcul a cuantumului indemnizației de creștere a ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit indemnizatie crestere copil madalinanistor madalinanistor Buna ziua.In calculul indemnizatiei de crestere copil nu mi s-a luat in calcul valoarea bonurilor de masa ci numai venit net realizat in ultimele 12 luni. ... (vezi toată discuția)