avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camere video
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camere video

Locuiesc la casa avand curtea comuna cu vecinul de deasupra.acesta si a montat 3 camere de supraveghere dintre care una stradala si celelalte doua in curte.
Precizez ca nu mi a cerut acordul pentru acestea.
Intrucat doresc sa am parte de intimitate, care ar fi procedura legala de desfiintare cel putin a camerei care imi supravegheaza si inregistreaza partea mea de curte si intrarea in casa.

Alte discuții în legătură

Camera de supraveghere betton betton ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)
Camere video curte comuna mihasim mihasim Vecinul meu , ginerele coproprietarului din curte, si-a montat 3 camere de supraveghere in curtea comuna, doar una direct spre cota sa de proprietate, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere damianvasilica damianvasilica Buna ziua am si e o intrebare in legatura cu amplasarea camerelor de supraveghere. Locuiesc la curte iar vecinul meu si-a montat o camera de supraveghere la ... (vezi toată discuția)