avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rectificare impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rectificare impozit

buna ziua! detin o proprietate al carei impozit figureaza eronat la primaria in a carei raza se afla imobilul. Dentin o hotarare data de judecatorie si o expertiza autorizata care constata suma datorata pentru impozit de aproximativ 5.000lei/9 ani, iar la primarie figureaza suma de aproximativ 9.0000lei/9 ani. chemarea in judecata a fost facuta de mine, si castigata.
Pot obtine rectificare impozitului fara o noua judecata?
Institutia competenta in aceasta situatie este Curtea de Conturi?
Ultima modificare: Duminică, 29 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: balut camelia , utilizator 11:59, 30 Iunie 2018
instiintati primaria despre hotararea judecatoreasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca pt conflict de munca ContSters205948 ContSters205948 CIND OBTIN HOTARIREA JUDECATOREASCA IN INSTANTA SI ANGAJATORUL NU IMI DA BANII PE BAZA HOTARIRII CE FAC IN FINAL MA JUDEC CU EL IN FINAL. (vezi toată discuția)
Localitatea unde pot chema in instanta? claudia_clau_b claudia_clau_b Fetita mea a implinit 18 ani luna aceasta si este in clasa a XI -a la un liceu teoretic . Ca tatal acesteia sa-i plateasca in continuare pensie de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ! florinsadova florinsadova Trebuie sa solicit in scris plata cheltuielilor de judecata sau aceasta rezulta din hotararea judecatoreasca?Mentionez ca angajatorul este o institutie ... (vezi toată discuția)