avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

intampinare

Ce inseamna intampinare? Am primit prin posta o " Comunicare Adresa"in legatura cu un dosar, incepe procesul de divort, in calitate de parat, ca am obilgatia sa depun intampinare, in termen de 25 zile, sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probesi de a invoca exceptii
Cel mai recent răspuns: xeryus , utilizator 18:26, 20 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Întâmpinarea este actul de procedură prin care pârâtul se apără, în fapt şi în drept, faţă de cererea de chemare în judecată.
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prin intampinare va puteti exprima punctul de vedere in raport de solicitarile reclamantei.

Daca la randul dvs aveti cereri, atunci veti formula si o cerere reconventionala.
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicat adresa FeticCristina FeticCristina in legatura cu dosarul, in calitate de PARAT, va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari,SUB SANCTIUNEA ANULARII CERERII,aveti de ... (vezi toată discuția)
Divort revenire nume Raceanu Raceanu În calitate de parat va comunicam cain termen de 25 zile de la primirea prezentei comunicari sub sanctiunea decaderii din dreptul de amai depune probe si de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna reconventionala Cami65 Cami65 Buna ziua. Am introdus cerere de divort iar viitorul meu fost soț ma tot amenință, pt că, nu e de acord cu ce am scris in acțiune, că va face ... (vezi toată discuția)