avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare teren primarie

Buna ziua, as dori sa concesionez un teren de la primarie. Am discutat cu primarul si mi-a spus ca terenul nu poate fi concesionat decat dupa ce se finalizeaza cu retrocedarile, a zis ceva de legea 165. Terenul este in proprietatea primariei si nu este revendicat de nimeni. Ce as mai putea face in acest caz? Cam care ar fi pasii?

Alte discuții în legătură

Se intoarce istoria, vin boierii :) vdk vdk Tatal meu are un teren intravilan liber la tara prin vanzare cumparare prin notar de la tatal lui (bunicul meu). Bunicul meu avea terenul cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Cerere concesiune teren din dom. public simo.s simo.s In imediata vecinatate a casei de locuit, exista un teren din curea comuna, de care familia mea s-a folosit mai bine de 30 de ani, fara a avea un act la mana. ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol - model cerere anca-viorica anca-viorica buna ziua. doresc sa concesionez un teren agricol aflat in proprietatea primariei,as dori daca ma puteti ajuta cum sa formulez cererea catre consiliul local ... (vezi toată discuția)