avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract prestari servicii

Pot incheia un contract de prestari servicii intre firma mea si angajatul ? Trebuie neaparat si carte de munca ?
Daca inchei contr prest servicii trebuie sa platesc ceva la stat ?
Am intrat intr-o belea cu ceva angajati si nu mai vreau sa musc inca odata . Nu pot sa le asigut salariul minim pentru ca nu pot asigura nici lucrarile cand vor fi....
Cel mai recent răspuns: isvoreanu , utilizator 09:46, 12 Septembrie 2007
pardon, 30 de zile calendaristice e perioada de proba pentru functiile de executie, iar pentru muncitorii necalificati e de 5 zile lucratoare si are caracter exceptional (art.30 codul muncii)
Solutie mai simpla, nu SRl cum propune un coleg de la nostru, PF ca e si mai ieftina si mai usor de constituit.
si eu am aceasi problema referitoare la forma de angajarea muncitorilor.Nu sint foarte convinsa ca ei o sa accepte sa creeze o firma de care sa aibe grije cu o gramada de declaratii, impozite, taxe, salariu contabilului, etc.Solutia cea mai simpla si la indemina este contract de prestari servicii pe lucrare- in cazul in care ai munca sezoniera si in timp in functie de calificarea muncitorilor sa-si faca PF -cam asa se deconteaza muncitorul cu antreprenorii in Austria si in Germania.
Ideea cu a 2-a societate infiintata pentru muncitori m-i se pare senzationala!
Bravo Jurisnet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scoate banii din firma ! matican matican Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei ! (vezi toată discuția)
Contract de colaborare eric2 eric2 Buna seara, Daca am contract de colaborare cu o firma salariul de pe acest contract este trecut in cartea de munca? Mi se asigura plata la casele de ... (vezi toată discuția)
Conventiew civila? Monica H. Monica H. se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)