avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... o parere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

o parere

printr-un contract am lasat in custodie niste materiale. De atunci au trecut 4 ani.S-a prescris dreptul meu de a cere inapoi materialele? Va rog sa imi spuneti si prevederea legala
Cel mai recent răspuns: ocv2006 , utilizator 20:43, 16 Martie 2006
chiar nu stie nimeni?
E cam tarziu, dar poate inca nu ai aflat raspuns la intrebarea ta. Amnevoie de mai multe detalii pt ca solutia depinde de natura juridica a custodiei, astfel daca e contract de depozit si a fost si cu termen , prescriptia incepe sa curga de la implinirea termenului, daca a fost comodat fara termen s-ar putea sa fie prea tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii sangerik sangerik si o alta intrebare..in acesti 3 ani in care am trait in concubinaj am lucrat in strainatate,,concubina mea a lucrat doar 1 an de zile iar bani pe care i-am ... (vezi toată discuția)
Ce sanse exista daca se va depune plangere? Iona35 Iona35 Buna ziua! Mama mea are urmatoarea problema: In anul 2005 a vandut, impreuna cu tatal meu, un contract de vanzare cumparare de mana pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Datorii la tel mobila adyta2000 adyta2000 va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns;in februarie 2011 am platit ultima data abonamentul la telefon iar in martie 2011 a venit de plata 1200 ron.de ... (vezi toată discuția)