Bună seara. Sora mea a decedat anul trecut la vărsta de 45 de ani. De pe urma ei a rămas cota 1/2 dintr-un imobil. Tatăl meu în vîrstă de 69 de ani vrea să-mi cedeze partea lui de 2/24 din acel imobil (succesiunea e făcută din 11.2017), Faza e că ieri pe 27 a avut un infart pe stradă. A ajuns acum 4 ore acasă și mi-a spus că vrea neapărat să-mi lase partea lui (să mă protejeze) dar nu are idee dacă rezistă pînă miercuri, ca să facem actele la notar de donație . A spus că se simte bine și rău în același timp. Întrebarea mea, dacă îmi lasă o declarație pe proprie răspundere, că îmi lasă mi-e acel 2/24, este valabilă? Adică este acceptată de justiție ca fiind validă?
De fosta lui familie, dar mai clar de celalt frate. Acei martori, pot fi oricine si cati trebuie sa fie minim? Sau vorbind, cum nu prea avem persoane de incredere, martorul poate fi si o camera de filmat? Multumesc!
Scrie CU MANA LUI un testament pe care il SEMNEAZA si il DATEAZA. Daca lipseste oricare din aceste 3 lucruri, nu este bun la nimic. Daca vreti si martori mergeti la vecini.
Testament
garnita georgiana
buna seara,as dorii sa ma ajutati si pe mine cu cateva lamuriri:
bunicul meu are 4 copiii ;2 fete 2 baieti ,celor 2 fete le-a dat dreptul lor si el vrea sa ... (vezi toată discuția)
Testament si donatie
dolly_c
Va rog frumos, ce as vrea eu sa stiu:
Daca o persoana vrea sa lase un apartament sau o casa cuiva, persoana sau societate
1. daca face testament, il poate ... (vezi toată discuția)