avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestație măsură disciplinară retrogradare în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestație măsură disciplinară retrogradare în post, și demisie în timpul procesului intentat. Cum credeți că va aprecia instanța acest gest?

Am o situatie aparte si va rog sa imi comunicati o parere.
Ma aflu in situatia ca, in baza luarii unei masuri disciplinare sa fiu retrogradat din functia de director la cea de casier pentru o perioada determinata. Decizia a fost luata cu intentia clara de a forta demisia.
Intentionez sa contest decizia in instanta, solicitand anularea si reintegrarea pe post, insa, la scurt timp dupa depunerea cererii de chemare in judecata, voi comunica angajatorului demisia motivat de imprejurarea ca am contestat decizia si refuz sa dau curs sanctiunii aplicate pe care o consider nelegala si abuziva.
Problema mea este cum va sprecia instanta de judecata acest gest si ce solutie finala va da cererii de chemare in judecata.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 1 Mai 2018
Se va angaja in alta parte. Nu poate sa astepte atat de mult.
Chiar credeti ca instanta va anula demisia salariatului ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare decizie de concediere alynaaaa alynaaaa Am fost angajata la o firma privata X, m-au dat afara abuziv si nelegal cu art. 61 lit d), am contestat decizia in instanta cerand reintegrarea in munca, ... (vezi toată discuția)
Exceptii ContSters352260 ContSters352260 buna. am cerut in insnata plata concediilor de odihna neefectuate la incetarea cim dar am cerut si reintegrarea cu anularea deciziei de incetare. desi ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pana la reintegrare FLORIN VASILIU FLORIN VASILIU Buna ziua, Am intalnit urmatorul caz : un angajat a castigat in instanta de fond anularea deciziei de concediere, reintegrarea pe functia detinuta anterior ... (vezi toată discuția)