avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act adițional la contractul de muncă semnat fără a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act adițional la contractul de muncă semnat fără a fi citit cu atenție, rupt ulterior de către salariat. Ce se poate face pentru a-l desființa?

Buna seara
Am sa fiu cat se poate la obiect
am primit un act aditional pe care in cea mai mare viteza ;l am semnat fara sa citesc prea mult. Dupa mi am dat seama ca nu treabuia si ca nici nu eram obligat conform legi. Actul acesta prevedea mutarea dintr un loc in altul si implicit eliminarea sporlului de care beneficiam, Ce se mai poate face pentru a desfinta actul aditional? Daca acest act se va rupe ce urmari ar fi ?.
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: utilizator@ , utilizator 13:00, 9 Mai 2018
Fie se poate anula in instanta, fie se incheie un alt act care nu mai prevede clauzele din cel semnat fara sa-l cititi.
si daca acel act a fost rupt de catre salaria, ce cosecinte pot fi asupra lui
S-au rupt ambele exemplare ?
Nu stiu...ideea e ca salariatul nu a primit un exemplar.... i s-a dat doar o copie
Copia este certificată pentru conformitate cu originalul de către reprezentantul legal al angajatorului sau de persoana împuternicită de angajator ?

Alte discuții în legătură

Valabilitate act aditional mhldanciu mhldanciu In cazul unui contract comercial intre 2 entitati juridice, care au convenit ca \"Prezentul contract poate fi modificat numai prin acordul scris al partilor\", ... (vezi toată discuția)
Concediere disciplinara teteacristina72 teteacristina72 Pot fi concediata disciplinar daca am refuzat sa semnez un act aditional cu acordul partilor si o noua fisa a postului in conditiile in care locul meu de munca ... (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)