avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... alt agent constatator martor procesual
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

alt agent constatator martor procesual

Am urmatoarea nelamurire .Am formulat plangere contraventionala impotriva unui proces verbal de contraventie .Judecatoarea a audiat in calitate de martor procesual alt agent constatator .In speta , erau doi agenti ,politist si jandarm ,echipaj mixt ambii anagajati M.A.I. aflati in exercitiul functiunii (inclusiv jandarmul ,adica acesta nu trecea intamplator pe strada ).Desi am protestat conform 19(2) din og 2/2001 cum ca nu poate avea calitatea de martor alt agent constatator , fiind evident ca daca legea ii interzice expres acestuia calitatea de martor asistent ,cu atat mai mult ii interzice calitatea de martor procesual (daca interzice mai mult ,interzice si mai putin ) ,instanta a procedat la audierea jandarmului ,care ,ce sa vezi ,a confirmat sustinerea raportului intocmit de colegul ,mi-a fost respinsa pe fond cererea si sub motivul ca martorul meu e subiectiv fiindu-mi ''prieten '',iar jandarmul a sustinut contrariul .Nu am gasit alte interziceri exprese a calitatii de martor acestuia ,poate cineva sa ma lumineze ? Eventual cu text de lege .Culmea e ca martorul propus de mine este de etnie rroma ,iar eu sunt roman ,adica nu stiu cum mama dreaq a ajuns la concluzia ca am fi prieteni ,dar asta e alta discutie .In schimb ,mi se pare pur si simplu odios sa inviti un corb sa-i scoata ochii altui corb ,pentru mine este evidenta oricum reaua credinta a instantei .

Alte discuții în legătură

Abuz - amendat pentru ca nu as fi acordat prioritate pietonilor cristisangeorz cristisangeorz La o trecere pt pietoni, in mun. Cluj-Napoca, am acordat prioritate pietonilor anagajati in traversare, dupa care am plecat; pe trecere nu ma era nici o ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda jandarmerie - participare la protest nedeclarat defrisari vladanghel vladanghel Recent , am primit o amenda de 500 lei , ,,pentru participarea la adunare publica nedeclarata ,, . Eu spun doar ca ma aflam in zona, fara pancarta, si am ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare. Bogdan30 Bogdan30 Buna ziua ! Sunt interesat sa aflu doar parerea dumneavoastra in legatura cu acest aspect \"Legitima aparare\". In cursul zilei de ieri, 3 persoane de etnie ... (vezi toată discuția)