avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt din magazin

Buna seara!Am si eu o problema,va rog ajutati-ma cu un raspuns.Zilele trecute,imi asteptam o prietena intr-un supermarket,..si invartindu-ma de colo-colo,.sa treaca timpul,am facut niste cumparaturi,printre care si un pachet de servetele umede(15 batiste).La un moment dat am stranutat,.bineinteles ca am desfacut pachetul de servetele,.mi-am luat unul,..si pachetelul din neatentie l-am bagat in buzunar.Ajunsa la casa de marcat,imi achit ceea ce era in cos,.platesc,.si cand sa ies ma opreste un gardian,cica sa-mi verifice marfa din cos,.si ceea ce era scris pe bon.Ii arat cumparaturile,.la care d.l gardian imi spune sa-l insotesc.Zis,si facut.Alaturat era o camera,.m-au invitat acolo,.si dupa cca 2-3 secunde apare un alt domn,.si-mi cere sa declarar ce marfa mai am asupra mea nedeclarata.II privesc uimita,si ii intreb,daca nu este o gluma.(Vreau sa va spun ca nici in acele momente nu mi-am dat seama ca servetele erau la mine in buzunar).La care domnul respectiv,imi cere sa verific mai bine,ca are cunostinte ca eu am sigur si alta marfa nedeclarata.Uimita bag mana in buzunar,si,...doar in acel moment mi-am dat seama de ce m-au oprit.Nu stiam ce sa le spun,.am ramas muta.La care domnul imi cere sa platesc de 10 ori contravaloare produsului,bineinteles ca am fost de acord,.le-am platit,.mi-au cerut sa ma legitimez,..dar norocul meu era ca nu aveam buletinul la mine.Au completat un formular ,l-am semnat si atat.Politia nu a fost sesizata.Intrebarea mea este urmatoarea,.ce mi se mai poate intampla pe viitor?Pot sa ma astept sa vina politia la mine acasa?Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: ContSters104229 , utilizator 23:36, 7 Noiembrie 2009
Nu va mai faceti atatea complexe de vinovatie! Nici cel mai zelos procuror nu ar fi dat importanta unei asemenea "fapte". Se poate intampla oricui sa ajunga in situatia dvs! In cazul de fata pericol social prezinta atitudinea paznicilor care v-au pus sa platiti de 10 ori pachetul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din greseala din supermarket foarteaspru foarteaspru Astazi mi sa intamplat un lucru foarte jenant chiar daca nu a fost intentionat.Am fost la cumparaturi la Carrefour si printre alte produse cumparate de mine sa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare intentie furt ContSters376451 ContSters376451 Buna, am fost ieri la Lidl,ca de obicei, fara amaratii aia de 50 de bani in portmoneu. Respectiv, nu am putut sa-mi iau un cos. In magazin fiind cu multe ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte lav2309 lav2309 Buna ziua, Ieri s-a intamplat un eveniment total neplacut, am mers la cumparaturi la supermarket,aveam de cumparat si niste lucruri pt o prietena, ... (vezi toată discuția)