avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Cum pot obtine cartea de munca (sau un certficat de vechime?) stiind ca am lucrat trei ani (1983-1986) intr-o ambasada din Bucuresti inainte de a pleca defitiv din Romania si a ma stabili in Franta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 1 Iunie 2018
Luati legatura cu Ambasada respectiva.
Va multumesc pentru raspuns.
Am luat legatura dar nu ma pot ajuta.
Care este motivul pentru care nu va poate ajuta ?
Mi s-a spus ca eram angajata de statul Roman si ca trebuie sa ma adresez unui organism romanesc.
Intrebati la M.A. E. - Ministerul Afacerilor Externe
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca thomasrod thomasrod Am inteles ca nu mai exista carte de munca in Romania, dar eu nu am primit-o de la locul de munca (ambasada japoniei, sau mai bine zis ODCD=oficiul diplomatic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat in romania inainte de 1989 , incontinuu ... APONT APONT Buna ziua , am lucrat in Romania inainte de 1989 , incontinuu din 1982 pana in oct 1991 , cand am demisionat deoarece m-am stabilit in Franta unde locuiesc si ... (vezi toată discuția)
Urgent - cetatean roman de negasit in elvetia pfff123 pfff123 buna ziua , as dori si eu niste informatii, sotul meu este plecat in geneva de cateva zile, ultima data cand am vb mia zis ca sa astept 10 minute ca ... (vezi toată discuția)