Am inteles ca nu mai exista carte de munca in Romania, dar eu nu am primit-o de la locul de munca (ambasada japoniei, sau mai bine zis ODCD=oficiul diplomatic din perioada activitatii mele 1983-1986) inainte de a pleca din tara, deci am nevoie sa obtin un document care sa ateste cei trei ani de vechime in vederea pensionarii iminente si nu stiu unde sa ma adresez.
M-am adresat amabasadei Japoniei dar mi s-a spus ca ei nu ma pot ajuta si ca trebuie sa fac apel la statul roman, eu fiind angajata in acea perioada de Oficiul pentru Deservirea Corpului Diplomatic. Credeti ca ITM este organismul actual care se ocupa cu aceste probleme?
ITM-ul nu are nicio legatura cu institutiile de stat sau cu perioadele dinainte de 1990.
P.s.
Nu mai deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect . Continuati discutia in celalalt topic deschis de dvs. www.avocatnet.ro/forum/discu...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Carte de munca
thomasrod
Cum pot obtine cartea de munca (sau un certficat de vechime?) stiind ca am lucrat trei ani (1983-1986) intr-o ambasada din Bucuresti inainte de a pleca defitiv ... (vezi toată discuția)