avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea CIM cu acordul partilor in cazul detasarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea CIM cu acordul partilor in cazul detasarii

buna ziua! imi puteti spune si mie cine ar trebui sa imi semneze cererea in baza art.55 lit.b, in cazul in care sunt detasata pe o alta firma? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 4 Iunie 2018
Angajatorul de la care sunteti detasat.
angajatorul care mi-a facut detasarea a spus ca el nu semneaza pentru ca el nu mai este seful meu si ca trebuie semnata cererea de catre firma la care sunt detasata. este legal sa faca asa?
Nu este corect cum spune angajatorul care v-a detasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract munca- 55 b andreee3a andreee3a Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un angajat si-a depus cererea de incetare a ctr de munca cu 55, lit b, pe 22.06.2012, incetarea uramand cu 25.06.2012. ... (vezi toată discuția)
Demisie aangy20 aangy20 Buna seara, Vineri 15.10.2010 mi-am depus demisia cu acordul partilor (L 55, lit b.) dar am uitat sa specific nr de zile de preaviz stabilit verbal cu ... (vezi toată discuția)
Speta... decebalsavu decebalsavu Buna ziua! Ma numesc Savu Decebal Bogdan, am 29 de ani si sunt din Oradea. Am si eu o problema...desi sunt jurist, am facut o greseala f mare...negasindu mi ... (vezi toată discuția)