avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresor de negasit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresor de negasit

Acum aprximativ 2 luni am suferit o agresiune. Am reclamat fapta la politie si am identificat in mod clar agresorul.
S-a facut dosar penal, inregistrat la Parchet etc,
Acum cca 2-3 zile aflu ca persoana, pe care am identificat-o ca si agresor nu a fost interogata.
Motivul: Persoana nu mai locuieste la adresa din buletin.

Ca si cum nu sunt curente cazurile cand o persoana are 2-3 proprietatii si locuieste la alta adresa decat cea din buletin.

Ma gandesc ca prin actiunaea sa politistul vrea sa compromita cazul si sa-l scape basma curata pe agresor.

Ce sfat imi puteti da ?
Informati oficial situatia procurorului responsabil
O sa il gaseasca pana la urma, oricum, cercetarea merge inainte.
V-ati scos CML? Au fost martori prezenti? au fost audiati?
Sunt totusi 2 luni... si nu a fost audiat. Ma gandesc la o musamalizare tipica romaneasca.
De aceea va intreb despre posibilele cai de urmat pentur a preveni comportamentul delasator al politistului.

DA- am scos CML ,, si in acest timp a fost audiat un martor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces loviri si alte violente Dclaudiu17 Dclaudiu17 In data de 1 august anul curent am avut o altercatie cu o persoana cunoscuta in urma careia m-am ales cu ceva injurii. Am scos CML si mi s-au dat 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)