avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcarea proprietatii private si daune aduse la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcarea proprietatii private si daune aduse la aceasta

In urma cu aproape 2 ani am mostenit, atat eu cat si fratele meu, casa tatalui meu (ce din pacate decedase). El niciodata nu a ridicat gard pentru a fi separat de vecinii lui deoarece erau fratii lui. Atunci, pentru a nu tulbura spiritele, nici eu nu am ridicat un gard, pentru a continua a mentine relatii pacifice cu familia. Fiind plecata din tara, sora tatalui meu a construit un gard pentru a face cusca la caine ce a fost amplasat cu cuie pe fatada casei mele. Practic un gard plasa batut cu cuie pe partea stanga a casei mele, ce ocupa cca 20 cm. Am sunat la politie iar acestia au spus, dupa ce s-au prezentat la fata locului ca este fix problema mea si a matusii mele, ca ei nu pot face nimic, nici macar amenda sa ii dea.
Acum va rog frumos, ce ma sfatuiti sa fac? Cum sa procedez?
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Distanta regulamentara intre o casa si gardul vecinului caplanioana caplanioana Buna ziua, vecinul din fata noastra are casa cu spatele spre fata casei noastre.distanta de la spatele casei pana la gard este cea normala.acum el a facut ... (vezi toată discuția)
Am construit garaj, sopron si solar (folie). cum sa intru in legalitate? Cornel_imi_zice Cornel_imi_zice Buna ziua, Am un teren proprietate, in mediu rural. Am construit, fara a obtine autorizatie: - un garaj (placa beton, suprastrustura din lemn, invelit cu ... (vezi toată discuția)