avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot folosi pașaport electronic în loc de CI?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot folosi pașaport electronic în loc de CI?

Bună seara. Mi-am pierdut CI-ul vineri și poimăine trebuie să fac un act la notar. Am 17 ani și am doar pașaport valabil. Mă pot legitima prin pașaport în loc de carte de identitate? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pasaport vs carte de identitate g_emanuel g_emanuel Buna ziua, Am pierdut buletinul, pot sa folosesc pasaportul in aceleasi conditii cu CI ? Sunt locuri in care pot sa imi refuze ( legal ) pasaportul ( ex ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere usa - valabil pentru procura? andreicojo andreicojo Buna ziua, Eu impreuna cu matusa mea detinem o garsoniera Vreau sa vand garsoniera si imi trebuie o procura de la ea In contractul de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)
Act de identitate pentru contract notarial enverhoxha enverhoxha La cumpărarea unui bun imobiliar, singurul act de identitate acceptat de notar pentru contract este CI, sau se poate folosi un alt act (paşaport, permis de ... (vezi toată discuția)