avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neacordarea de prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neacordarea de prioritate

Buna ziua.
Am trecut printr_o intersecție unde trebuia sa cedez trecerea....conducătorul cu prioritate mi_a facut semn sa trec...si am trecut...hop...ma oprit poliția...m_au filmat si au spus că tre sa imi dea amenda si sa imi suspende permisul 30 zile...ca au filmare si nu au ce mai face...vreau sa fac contestație...cum fac??ce șanse am?clar...omul ma lasat sa trec...am scris acest lucru la obiectiuni..dacă eram mai inspirată mergeam la om sa il aduc martor
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
irina_iris_20, utilizator
Cel mai recent răspuns: irina_iris_20 , utilizator 11:01, 21 Iunie 2018
ma poate ajuta cineva?cum sa procedez?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de circulatie irina_iris_20 irina_iris_20 Buna ziua. Am trecut printr_o intersecție unde trebuia sa cedez trecerea....conducătorul cu prioritate mi_a facut semn sa trec...si am trecut...hop...ma ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate ContSters341372 ContSters341372 buna seara! Am si eu o problema in care am o nelămurire. De 4 zile am rămas fără permis intr-o intersecție in care domnii polițai spun ca nu am acordat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate masinii de politie raphaelo raphaelo Buna ziua, Vineri, mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile pe motiv de neacordare prioritate (prioritate de dreapta) pentru ... (vezi toată discuția)