Nimeni nu are autorizatie, nici la mine in bloc, nici in cartier, probabil. Si am inteles ca pentru a obtine autorizatia, eu va trebui sa suport intreaga cheltuiala a proiectului pe inreg blocul, si ulterior sa dau in judecata pe toti cei de la etajele superioare, ca sa-mi recuperez banii. Daca este adevarat, atunci ineamna ca statul nici macar nu iti permite sa faci sarpanta cu autorizatie, petnru ca nu e normal sa platesc eu proiectul pentru tot blocul, ci doar pentru apartamentul meu. Nimeni nu va accepta sa plateasca atatia bani, doar ca sa fie totul legal, si apoi sa stea prin tribunale pentru a recupera banii in cine stie cati ani de zile.
Daca stii ceva despre asta, te rog sa ma lamuresti! Poate am auzit eu gresit.
DinuX a scris:
Sarpanta o puteti construi doar cu autorizatie de constructie altfel intrati in altele... De ce picura apa si unde picura, de ce n-are scurgere s.a.m.d. Nu mai zic de situatia in care ajunge jos si distruge alte bunuri sau care accidenteaza pe cineva.
Blocul este cu acoperis terasa, urgenta este repararea hidroizolatiei, somati in scris asociatia sa ia masuri, precizati neaparat caracterul urgent al situatiei, sa aveti si confirmare de primire. Daca nu aveti nicio reactie alegeti Dumneavoastra oferta din mai multe, reparati, platiti si actionati asociatia in instanta pentru recuperare. Pentru eficienta hidroizolatia se face pe toata suprafata tronsonului, nu doar in coltul afectat!!!