avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... istorie de nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

istorie de nume

Buna ziua
Avem un act de partaj in care s a facut o greseala,in loc de numele de familie al parintilor s a trecut doar prenumele amandorura ,constituindu se un nou nume din prenumele lor.Va rog sa mi spuneti cum se poate rezolva aceasta greseala si unde trebuie sa apelam .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geoserban , utilizator 16:10, 14 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cerere de indreptare eroare materiala
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intampin o problema ciudata la intocmirea cartii de ... Ionela0109 Ionela0109 Buna ziua, intampin o problema ciudata la intocmirea Cartii de identitate provizorii. Dupa ce mi a fost eliberata am constatat ca la numele mamei este trecut ... (vezi toată discuția)
Recurs la partaj lusima lusima Astazi am primit motivarea (atacabila in 15 zile)la hotararea de partaj.Am sesizat ca judecatoarea a gresit si a adunt la masa partajabila de doua ori suma ... (vezi toată discuția)
Rectificare act casatorie ContSters180134 ContSters180134 buna ziua sunt casatorita cu un cetatean sirian.La certificatul de casatorie la prenumele sotului meu este trecut mohamad-samir,la legitimatia lui ca membru de ... (vezi toată discuția)