Pentru @justitiarul3
Am inteles optiunea dv si
e clar de ce omiteti din "explicatia evenimentelor din ultima luna" lucruri esentiale:
Aceasta fraza ma trimite pe mine acolo unde nu sunt... replica mea....
Pentru@adriantot
E foarte usor sa tragi concluzii cand esti stapanit de o idee gresita sau, de ce nu afiliat uneia dintre tabere. Pentru lamuriri suplimentare;
[ link extern ] ... /
[ link extern ] ...
Pentru asta am pus alaturi si cele doua linkuri...
Pentru restul conversatiei aveti urmatorul raspuns...
In ce ma priveste, va apreciez optiunea pentru ca asa e democratic, dar nu am cum sa cred in ea. Pe televiziuni ni se spune numai ce vor ei sa auzim, realitatea este in alta parte. Cu cat se lauda ei ca au facut in cei 20 de ani ar trebui sa fie drumurile pline de lapte si miere, dar deocamdata nu sunt nici drumuri. Averea lor insa a crescut vazind cu ochii. Pentru a sustine aberatiile lor trebuie sa fii motivat, (ori sa fii bugetar, ori afiliat unei tabere, ori sa iei de bun ce ne spun pe sticla televizoarelor) si eu nu sunt in nici una dintre situatii.
Nu vad unde am spus ca aveti argumente gresite, pentru ca nimeni nu poate cataloga ce e gresit si ce nu, noi expunem doar o diversitate de idei fara de care am putea intelege doua lucruri;
1. Ori totul a atins perfectiunea si democratia s-a sufocat singura, (disparand astfel confruntarea de idei)
2. Ori ne-am intors la totalitarism si acceptam albul ca negru si negru ca alb, conform indicatiilor primite
Adevarul iese la iveala numai in confruntari directe, aprobarile tacite il ascund sau ucid.