Imi cer scuze. Cred ca nu m-am exprimat clar. Eu caut dreptate,nu razbunare. Vecinul se razbuna. Sa recapitulam. In bloc proprietatea comuna nu este intretinuta,de asociatie,de administrator,se deterioreaza pe zi ce trece si se produc pagube. In spatiul de mascare pe proprietatea comuna ,unde se afla teava care imi asigura alimentarea cu apa,vecinul de la parter,a montat un robinet ilegal Si imi impiedica accesul la apa ,serviciu contractat Si contorizat individual. Am cumparat apartamentul cu aceasta problema,fara sa stiu. Cand am avut teava roasa de sobolani in subsol,nu mi-a permis accesul la spatiul de mascare,pe motiv ca I se strica flisele. Mama s-a rugat 2 ore Si i-a oferit bani. Asa am reusit sa primim accesul garantat de lege. Contra cost. In situatia prezenta fiul vecinului a rupt teava,Si si-a inundat propriul apartament. Daca nu ma santaja, sa-mi opreasca apa,ii dadeam bani pt vopsea lavabila,Si ei ar fi facut zugraveala,avand zugravi in familie. Desi nu e drept. Toata aceasta nebunie e din cauza lipsei de administrare a spatiului destinat folosirii comune. Vecinul mi-a zis sa imi trag alta teava pe scara blocului...ca el nu mai lasa teva mea prin apartamentul lui. Razbunare va fi cand voi taia toate tevile care trec prin mascare in dreptul apartamentului meu. Sau poate le taie vecinul de la parter pe toate... In plus in lege se cere evaluarea pagubelor. Ar trebui sa platesc un profesionist sa-i repare tavanul. Poate am eu o ruda zugrav si platesc doar materialele. Tavanul nu e uscat,pagubele nu pot fi evaluate dar eu sunt victima unui santaj cu un robinet ilegal pe teava de apa. Cand se va produce alta avarie,poate imi cere 1000 de lei. De ex la teava de scurgere care e coapta. Vecinul de la unu,care i-a udat si el un pic tavanul celui de la parter,a patit-o. I s-a spart teva si a lipit-o cu poxilina. Lui nu au avut curaj sa-i ceara bani. Dar noi,fiind doua femei,care am platit mereu,suntem santajate si estorcate. Din punctul meu de vedere sunt convinsa ca ce face vecinul,CE face administratorul este ilegal. Doresc ca ei sa respecte legea,si pe ceilalti oameni. Pt partea mea de vina voi plati,atat cat hotaraste instanta. Vreau ca fiecare sa isi primeasca drepturile si sa isi respecte obligatiile. Cred ca am scris un foileton,viata la bloc! Scuze! O zi frumoasa!
Alberto Kurtyan a scris:
Pai decat sa platesti un avocat nu mai bine platesti pagubele?
Nu inteleg de ce vrei sa mergi in instanta. Razbunare?