Buna ziua, as dorii sa plec in vacanta cu copiii si mama mea. Sotul a fost de acord sa mergem fara el cand am facut rezervarea, dar zilele trecute am avut niste conflicte si vom ajunge la divort, acum el imi interzice sa plec cu copiii (1.9luni si 3ani). Daca plec fara acordul lui care pot fi consecintele? Multumesc.
Buna ziua,
Daca vacanta este in tara va poate stresa cu telefonul, amenintari si,eventual, venit cu scandal (daca se intampla asta va trebui sa apelati la ajutorul politiei)
Daca este in afara tarii nu puteti iesi cu copiii din tara fara a avea acordul scris notarial al lui.
Daca nu vi-l da va trebui sa apelati la instanta.
Nu iesim din tara! El refuza sa vina din diferite motive, a fost complet de acord pana la conflictul respectiv in care a implicato si pe mama mea. Mi.a interzis sa duc fetele la mama sau sa vina eabla noi. Ne.a permis doar vizite in parc. Tin sa mentionez conflictul nu avea legatura cu copiii
Custodie comuna
roberta1
Buna ziua,
Acum un an am divortat la notar de sotul meu, pe cale amiabila, iar cei doi copii minori rezultati din timpul casatoriei au ramas la mine (dar ... (vezi toată discuția)