avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Legătura CAEN, sediu social, angajați și ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Legătura CAEN, sediu social, angajați și desfășurarea activității în cazul unei firme noi. Mă puteți lămuri, vă rog?

Buna seara,

Pentru a va introduce in dilema mea vreau sa va spun ca sunt in punctul de a deschide o firma care are ca scop creearea de siteuri web, promovare online, identitate de brand si grafica digitala.
Adresez comunitatii avocatnet.ro urmatoarele intrebari:
1. Exista o lege/hotarare/cod care sa indice daca in functie de codurile CAEN este nevoie de un spatiu destinat desfasurarii activitatii sau este suficient sediul social avand in vedere ca mare parte din activitate este pe calculator?
2.Exista o lege/hotarare/cod care sa indice ca in functie de codurile CAEN as avea nevoie de atestari,diplome etc.?
3.Exista o lege/hotarare/cod care sa indice ca in functie de codurile CAEN sa fiu nevoit sa am angajata minim o persoana sau pot desfasura activitate economica doar cu mine in functie de administrator?

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: TOTAL FISCAL SOLUTIONS , Consultant fiscal 19:37, 21 Iulie 2018
asa cum am mentionat anterior, cea mai proasta solutie in 2018 este pfa, fie el cu norma de venit sau in sistem real. SRL iti ofera mult mai multe oportunitati de dezvoltare, este next level. Daca adresa dvs de pe documentul dvs de identitate coincide cu adresa unde vreti sa va desfasurati activitatea (sediul social), nu este nevoie de contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare microintreprindere Tudor B. Tudor B. Buna ziua, Sunt un stundent in varsta de 19 ani si de curand mi-a venit o idee de business pe care as putea sa o pun in practica in decursul acestui an. Acest ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, As dori sa-mi infiintez un PFA Ca acte necesar am aflat ca trebuie: o copie dupa actul de identitate al viitoarei persoane fizice autorizate / ... (vezi toată discuția)
Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)