avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate De unde se poate face rost de autorizatie privind ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

De unde se poate face rost de autorizatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal?

Buna ziua! Pe internet am gasit doar la Bucuresti sediul ANSPDCP.Insa in orase autoritatea care emite astfel de autorizatii apartine de IPJ,primarie sau este musai sa le scriu celor din Bucuresti?
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
MrFB, utilizator
Si unde pot apela pentru a afla exact pasii?In contractele cu clientii trebuie sa stipulez ca au fost de acord cu prelucrarea datelor?Desi la date am doar eu acces,SRL ul va fi cu 0 angajati,iar contabilitatea va fi externalizata,deci sa zicem ca si contabilul ar avea acces.Dar aceste lucruri unde le stipulez?(in contracte sau doar verbal la control?).De la clienti eu voi cere date despre companie,cateva lucruri despre reprezentant (fara cnp sau date din buletin) ci doar nume,prenume,adresa,tel,mail.
Pe de o parte, daca vreti sa implementati pe cont propriu cerintele, puteti sa va documentati pe pagina de internet a ANSPDCP, unde gasiti textul regulamentului, explicatii, recomandari video, etc. Pe de alta parte, daca aveti nevoie de ajutor, va invitam sa ne contactati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter ... miai222 miai222 Care este procedura pentru inregistrare ca operator date cu caracter personal? Pe website-ul dataprotection.ro nu se mai regaseste formularul de inscriere. (vezi toată discuția)
Avem o aplicație de fidelizare a clienților marketings1 marketings1 Bună ziua, avem o aplicație de fidelizare a clienților. Vrem sa dam puncte CASHBACK (10-20-30%) din suma cumparata, inapoi in puncte, in aplicatie. Vrem si ... (vezi toată discuția)
Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal im82 im82 Vă rog să mă ajutați în a clarifica unele neclarități privind acest document, care nu permite introducerea unei decizii alta decât accordul complet ... (vezi toată discuția)