avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Teapa pe OLX
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Teapa pe OLX

Buna ziua! Am cumparat o orga de pe OLX. Ce este drept, produsul corespunde cu titlul, modelul/firma si cu imaginile, insa in descriere scria ca se preda si cu un microfon (neprofesional, destul de ieftin ce e drept), insa nu l-am primit si mai scria ca are si usb desi nu avea. Descrierea nu corespundea in totalitate cu produsul. Ar avea rost sa fac vre-o plangere? Stiu decat numele si orasul destinatarului.
Cel mai recent răspuns: dan996 , utilizator 23:59, 3 Septembrie 2018
Nu are rost , nu o sa rezolvati nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare pe site de anunturi ismikanda ismikanda Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online Oana2211 Oana2211 Buna ziua! Sunt ingrijorata si nu credeam ca mi s-ar putea intampla vreodata acest lucru. In urma cu cateva zile am contactat un vanzator pe aplicatia ... (vezi toată discuția)