avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire după tatăl decedat: sora lui vitregă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire după tatăl decedat: sora lui vitregă primește ceva?

Buna. Tatal meu o murit de 4 ani. Eu sunt singurul copil. Traieste mama tatalui meu. Tata mai are o sora vitrega. Intrebarea mea este cat mostenesc eu dupa tata? Sora lui vitrega primeste ceva? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Izuka , utilizator 04:30, 6 August 2018
Casa era a bunicului. Scrie mai sus.
Casa e pe numele lui bunicul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire affahrer71 affahrer71 Buna seara. Rog sa ma lamuriti in legatura cu niste intrebari. Mama mea a murit cu 21 de ani in urma. Tatal meu s-a recasatorit, iar mama vitrega avea o fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune din partea bunicii, tatal decedat Alexandru-Alexe Alexandru-Alexe Buna seara, vin spre comunitate cu problema unei prietene, asta ca sa nu va surprinda exprimarea la persoana I feminin, folosita in text. \"Tatal meu a ... (vezi toată discuția)