avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum ar trebui sa procedez?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum ar trebui sa procedez?

Buna ziua,am primit prin posta un proces verbal ce contine o amenda de 2100 RON ,facuta de un agent de politie ,in fapt se explica cum ca ar fi avut loc un scandal in care as fi injurat trecatorii in fata unei benzinarii,iar la solicitarea agentului as fi refuzat sa ma legitimez si am opus rezistenta . Iar datele scrise in procesul verbal de amenda sunt scrise corect.
Tin sa precizez ca la data respectiva eu nici macar nu am fost prezent la fata locului,lucru care se poate dovedi pe inregistrarile camerelor de filmat de la benzinaria unde a avut loc scandalul. Cel mai probabil cel care a facut scandalul a dat niste date false (CNP) care s-au potrivit cu ale mele.
Am facut plangere la judecatorie,dar ce ar mai fi de facut pentru a ma asigura ca se va face dreptate?
Cel mai recent răspuns: gaby_phantom , utilizator 19:17, 25 Martie 2019
Un avocat bun care să vă reprezinte n-ar fi de prisos.
Dacă nu vi-l permiteți, încercați să faceți dovadă că nu ați fost dvs prezent la incident, administrarea probei cu un martor (dacă există) care să arate că ați fost cu el la acea dată n-ar avea caracter superfluu.
Martor il am pe tatal meu care era cu mine acasa in ziua respectiva, si voi spune la proces ca se poate demonstra clar pe camerele de filmat ca nu sunt eu,m-am interesat la benzinaria respectiva am stat de vorba cu doi angajati care au zis ca intr-adevar a fost un scandal si cand le-am aratat procesul verbal ca am primit eu amenda au zis clar ca nu eram eu ci o persoana mai inalta si ca se poate observa clar pe camerele de supraveghere.
Ma intreb cum e posibil sa se faca o asemenea greseala atat de grava,in ce tara traim oare?
Cum e posibil ca un agent de politie sa identifice gresit un individ? oare nu se gandesc si ei ca persoana aia poate sa minta cu niste date personale?( mai ales ca nu a prezentat buletinul).
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
gaby_phantom, utilizator
Persoana respectivă va suporta rigorile legii penale.
Nu-l puteți pune pe tatăl dvs martor, nefiind un litigiu din sfera relațiilor familiale (caz în care ar fi operat excepția).
Păi dacă aveți probe, șansele sunt de partea dvs.
Succes!
Problema e ca cei de la benzinarie nu au voie sa imi dea mie inregistrarea din ziua respectiva,eu eram pregatit cu un stick sa mi se faca o copie,dar ma gandesc ca daca o sa spun treaba asta la proces se vor sesiza ei sa verifice filmarile.
Da, puteți încerca să formulați această solicitare instantei!
Dacă o va aprecia drept utila pt solutionarea cauzei, va putea dispune administrarea acestei probe.

Alte discuții în legătură

Buna seara DamianDiana DamianDiana Vreau sa va cer opinia autorizata in legatura cu o problema;in cursul zilei de astazi mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 2 luni pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)
Fara permis poda1014 poda1014 Buna seara, Am nevoie de putin ajutor. Am ramas fara permis pe motiv ca nu am dat prioritate pietonilor. Totul s-a intamplat asa: in oras, 2 benzi pe sens ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice CrisLuca CrisLuca Buna ziua, In urma cu o saptamana am primit o instiintare de la politie sa ma prezint la ei in 5 zile pentru a le comunica cine conducea motocicleta ... (vezi toată discuția)