Buna ziua,am primit prin posta un proces verbal ce contine o amenda de 2100 RON ,facuta de un agent de politie ,in fapt se explica cum ca ar fi avut loc un scandal in care as fi injurat trecatorii in fata unei benzinarii,iar la solicitarea agentului as fi refuzat sa ma legitimez si am opus rezistenta . Iar datele scrise in procesul verbal de amenda sunt scrise corect.
Tin sa precizez ca la data respectiva eu nici macar nu am fost prezent la fata locului,lucru care se poate dovedi pe inregistrarile camerelor de filmat de la benzinaria unde a avut loc scandalul. Cel mai probabil cel care a facut scandalul a dat niste date false (CNP) care s-au potrivit cu ale mele.
Am facut plangere la judecatorie,dar ce ar mai fi de facut pentru a ma asigura ca se va face dreptate?
Oricum am specificat si in plangere ca solicit proba video,si voi spune si la proces.
Am verificat si dosarul pe internet sa vad cum evolueaza sedintele. Am inteles ca atunci cand judecatorul primeste cazul scrie civil administrativ, cand voi fi chemat la proces cum va scrie?
PS Multumesc pentru sfaturi.
Sunteti foarte de treaba domnu Tabrea ,va multumesc frumos. O sa revin cu amanunte cand se mai intampla ceva,pana atunci orice sfat imi va fi de folos,ma gandeam sa fac o plangere si la politie impotriva agentului care a intocmit procesul verbal pentru abuz in serviciu si neidentificarea corespunzatoare a persoanei care a savarsit fapta.
Buna seara
DamianDiana
Vreau sa va cer opinia autorizata in legatura cu o problema;in cursul zilei de astazi mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 2 luni pentru faptul ca ... (vezi toată discuția)
Fara permis
poda1014
Buna seara,
Am nevoie de putin ajutor. Am ramas fara permis pe motiv ca nu am dat prioritate pietonilor. Totul s-a intamplat asa: in oras, 2 benzi pe sens ... (vezi toată discuția)