avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eligibilitate indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eligibilitate indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
In luna Iunie 2018 mi-am schimbat locul de munca iar in August2018 am aflat ca sunt insarcinata,contractul este pe nedeterminat insa am perioada de 3 luni de proba timp in care pot fi data afara . Inainte am lucrat 9 luni la alta firma cu pauza de o saptamana de neplata intre cele doua lucuri de munca. Pentru a beneficia de indemnizatia pt cresterea copilului trebuie adeverinte de la ambele locuri de munca prin care dovedesc ca am fost asigurata? Mentionez ca termenul il am la sfarsitul lunii Martie 2019 si cel mai probabil voi lucra aici pana in Ianuarie 2019. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 9 August 2018
Korinnna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Korinnna , utilizator 08:46, 23 August 2018
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă rog să mă ajutați 4488 4488 Trebuie sa depun dosarul de indemnizație pentru creșterea copilului dar în ianuarie anul trecut mi am schimbat locul de munca, așadar nu am decât 14 zile ... (vezi toată discuția)
Buna seara! tidna1-mofsyt-Gywhyk tidna1-mofsyt-Gywhyk As dori sa știu cum se calculează indemnizația pentru creșterea copilului deci eu am lucrat in 2017 din luna a 6a pana in luna a 9 apoi am făcut pauza in ... (vezi toată discuția)
Pot lua concediu pre-post natal /indemnizatie? Alex.b Alex.b Buna ziua, in data de 24 iunie mi s-a incheiat somajul. La acea data eram insarcinata deja in 4 saptamani. Data prezumtiva a nasterii ar fi undeva pe 26 ... (vezi toată discuția)