avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

Buna seara.
Am primit informarea de desfiintare a postului meu si totodata ca voi primi 6 salarii compensatorii virate lunar. Doresc sa stiu daca ma angajez in aceste 6 luni mai primesc aceste salarii compensatorii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Giorgiana_Diana , utilizator 16:17, 11 August 2018
Nu are nicio legatura una cu alta. Prin urmare, va puteti angaja, iar salariile compensatorii le veti primi daca se desfiinteaza postul.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu Giorgiana_Diana Giorgiana_Diana Buna ziua. Mi s-a desfiintat postul, iar in informarea care mi s-a dat scrie ca voi primi \"6 salarii de baza lunare brute compensatorii\", iar astazi au virat ... (vezi toată discuția)
Restructurare post 3l3na 3l3na buna ziua, lucrea de un an, iar momentan din cauze economice postul pe care lucrez (secretara)a fost restructurat. stiu caam dreptul la un salar ... (vezi toată discuția)
Restructurare departament si implicit post la intoarcere din cic de 2 ani. Dana X Dana X Ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care departamentul in care lucrez s-a desfiintat si implicit postul de manager pe care sunt angajata? Mai exact la ... (vezi toată discuția)