avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoaștere paternitate după 30 de ani de către ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoaștere paternitate după 30 de ani de către tatăl iordanian. Care ar fi pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a putea primi ulterior și viza pentru reîntregirea familiei?

Buna ziua dupa 30 de ani ma cauta o persoana cetatean strain(iordanian)si pretindea ca este tatal meu . In urma unui test adn facut sa dovedit ca fiind tatal meu! Intrebarea mea este daca este posibil ca acesta sa ma recunoasca acum eu avand 33 de ani! Si daca ar putea primi viza pt reintregirea familiei pt a se stabili in Romania! Ma puteti indruma undeva sau care ar fi pasi pe care trebuie sa ii urmam? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: 731083 , utilizator 16:20, 12 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mama dvs mai este in viata? Daca da, il cunoaste pe presupusul tata?
@cyan
Nu mama nu mai este in viata! A murit acum 4 ani dar pe el il recunoaste fratele mamei mele...

@Cabinet Avocat Catalina Matei
Nu in certificatul meu de nastere nu sunt recunoscuta in dreptul tata lui este---- ! Ma ti putea ajuta consilia invre-un fel! Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)
Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)