avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot cumpara cetatenii straini casa si teren in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot cumpara cetatenii straini casa si teren in Romania. Numărul NIF.

Sunt un străin (din Polonia) interesat să cumpăr un imobil în România. Am găsit o proprietate care mă interesează, am aranjat totul cu vânzătorul care are toate documentele necesare. Am o problemă. Eu anume, numărul NIF românesc pe care nu îl am. Un notar spune că trebuie să îl dețin. Avocatul care se ocupă de tranzacția noastră, a susținut că nu este necesar, după ce a vorbit cu un notar public, a spus că trebuie să-l dau. Dar mi-a dat procedura de a dezvolta un număr CNP. Traducătorul în jurământ susține de asemenea că numărul NIF nu este necesar. În această situație, nu mai știu nimic. Cum poate un străin, nerezident și care nu lucrează în România să obțină un număr NIF. Vă mulțumim în avans pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii pt nerezidenti la c.a.s.s. ContSters63174 ContSters63174 Am doi soferi bulgari nerezidenti, angajati cu contr. de munca pe perioada nedet.,8ore/zi. Din ianuarie si pana acum nu am reusit sa depun declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Nif vinzare apartament garfield99 garfield99 Va salut! Sunt imputernicitul unui cetatean strain fara domiciliu in Ro care a mostenit un apartament pe care vrea sa il vinda. Intrebarea este daca are nevoie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli ... Kole Kole Buna ziua! Am de achitat o suma de 3500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat, in cadrul unui dosar penal (ucidere din culpa cu parasirea ... (vezi toată discuția)