avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Minorilor pana in 18 ani se pot trage asigurarile de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Minorilor pana in 18 ani se pot trage asigurarile de sanatate ?

Elevii care lucreaza pe prioada vacantei de vara si au sub 18 ani , fiind inca minori , lor li se trag din salar si asigurariile pentru sanatate ?, pentru ca stiu ca ei beneficiaza deja de acestea .
Ultima modificare: Luni, 13 August 2018
Ioto14, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare minor adry. adry. Buna ziua, as dori sa aflu cateva informatii referitoare la angajarea unui minor pe perioada vacantei. Copilul urmeaza sa implineasca 16 ani, la 3 sapt de la ... (vezi toată discuția)
Minor angajat Monatibi Monatibi Bună ziua! Ma numesc Monica și sunt din Constanța. Am doua fete de 16 și 18 ani care lucrează la Mc Donals. Întrebarea mea este dacă cea mica este ... (vezi toată discuția)
Ce beneficii sunt pentru angajarea unui elev de 17 ani idroidsq idroidsq Buna ziua, Am o sala de jocuri playstation 4 / PC as vrea sa angajez pe timp de vara elevi si as vrea sa stiu care sunt beneficiile. Unii spun ca nu se ... (vezi toată discuția)