avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Raza numerelor galbene de la primărie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Raza numerelor galbene de la primărie

Salut am o întrebare va rog . Am cumpărat o motoreta Yamaha TZR 50 cu ceva timp in urma am fost cu ia la rar , am talon pe numele meu nou , am fost și la primărie am înregistrat-o cu numere galbene. Nu m-am mai chinuit sa cu alte acte alți bani sa scot nr normale ca la mașina. Întrebarea mea e: cu aceste numere galbene din câte știu se circula doar pe o raza de 50 km nu in toată România nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 18 August 2018
Un moped poate circula şi pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decât cel care a înregistrat vehiculul, cu respectarea celorlalte dispoziţii prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi în Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr.195/2002, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 1.391/2006.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un atv inmatriculat pe primărie cu numere galbene cu asigurare ... StCt StCt Am un atv inmatriculat pe primărie cu numere galbene cu asigurare si itp valabile, este obligatoriu sa circul doar in raza localității unde este ... (vezi toată discuția)
Codul rutier profesor44 profesor44 Buna ziua, Se poate circula cu un moped pe drumurile publice de pe raza altui consiliu local decat cel care a înregistrat vehiculul cu numere galbene cu ... (vezi toată discuția)
Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)