avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pe ordonanța de clasare au fost trecute greșit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pe ordonanța de clasare au fost trecute greșit zilele de îngrijiri medicale. Trebuie depusă plângere, sau ce alternativă am?

Buna ziua.
Daca s-au gresit numarul de zile de ingrijiri medicale intr-o ordonanta de clasare a unui dosar pentru vatamare corporala din culpa ( initial pe certificatul iml au fost constatate 7-9 , dar dupa mai multe investigatii s-a ajuns la 14-16). Pe ordonanta au fost trecute doar 7-9. Desi verdictul este acelasi de neincepere a urmarii penale , trebuie depusa plangere in cazul in care s-a gresit nr de zile?
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Procedati asa cum v-am indicat.
Cererea trebuie depusa in termen de 20 de zile personal la parchetul de pe langa judecatoria unde s-a deschis dosarul? sau se poate si prin email atasand dovada de primire a comunicarii?
Da, daca este eroare materiala trebuie sa o indreptati ca sa nu aveti probleme cu despagubirile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu parasirea locului onosaclaudia onosaclaudia buna ziua fetitele ele au fost lovite pe trecerea de pietoni iar soferul a parasit locul accidentului ,una dintre fetite necesita ingrijiri medicale 7 zile cu ... (vezi toată discuția)
Zile de ingrijiri medicale DanielZX DanielZX Buna ziua. Recent am fost implicat intr-un accident de circulatie, eu fiind la volan. Victima are doar un hematom, iar la tomograf nu i-au gasit nimic in ... (vezi toată discuția)