avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Dreptate - eveniment produs la un aparat de fitnes
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Dreptate - eveniment produs la un aparat de fitnes

Buna seara,as dorii sa ma ajutati daca se poate cu o problema ,in data de 13 august am fost impreuna cu fiica mea in varsta de 5 ani intr-un parc in care mergeam regulat.Mentionez ca in interiorul parcului pe langa leagane,topogan,balansoar etc ,mai avem amplasate si aparate de fitnes pt adulti ,aparate folosite si de copii din pacate,spun din pacate ca intr-o fractiune de secunda fiica mea s-a asezat pe un aparat si din greseala,cum i-a scapat degetelul sub scaunel fiindu-i sectionat pe loc de acel scaunel care este un pericol real pt copii,nefiind prevazut cu niste gume de siguranta la inchidere.Am chemat salvarea,am stat 9 zile internate in spital pt amputarea unei parti din deget.Doresc sa merg in instanta sa imi caut dreptate,tinand cont ca in acel parc nu exista nici un fel de atentionari,au mai fost si alti copii in situatia noastra,am martor o mamica ,inclusv zona este supavegheata video.Va rog frumos sfatuiti-ma ce sa fac.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iaroslav.2006 , utilizator 09:15, 26 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti apela la un alt avocat (recomandat de barou, cu specializare pe astfel de spete - evenimente/ accidente de munca) pentru o consultatie, contracost si dupa caz, sa schimbati actualul avocat.
Va multumesc pentru timpul acordat,pentru sfaturile date,v-as ruga daca stiti sau imi puteti recomanda un avocat pe specializarea respectiva,locuiesc in Pitesti,avocatul poate fi si din Bucuresti sau din zonele apropiate.Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am astfel de cunostinte. Trebuie sa apelati la baroul de avocati. Inainte de a-l angaja ar fi bine sa-i cereti sa va dea exemple de procese de gen, castigate.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau ce - amenajare loc de joaca pe banii membrilor asociatiei de proprietari cornelusha cornelusha Buna ziua, Am un ap. cumparat intr-un imobil construit de cativa ani. Este o camera unde proprietarii isi depoziteaza bicicletele. Unii dintre proprietari( ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca pentru copii mihaela06 mihaela06 Buna ziua, Ne-am mutat anul trecut intr-un bloc format din 2 scari a cate 12 apartamente fiecare. Blocul are o curte comuna - jumatate parcare, jumatate ... (vezi toată discuția)
Parcare /loc de joaca Catagmbz Catagmbz Buna tuturor . De ceva timp anumiți părinți au făcut schimb de parc cu parcarea pentru mașini. De fiecare dată când vin seara acasă , între cele 2 ... (vezi toată discuția)