avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Motorul mașinii nu poate repara și trebuie schimbat. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Motorul mașinii nu poate repara și trebuie schimbat. Se poate trece în cartea mașinii alt cod motor?

Buna! Am o mașină cu un motor de 1.8benzina 20valve fără turbo 125cp 92kw cod motor AJP.
Din păcate nu se mai poate repara motoru și nici nu găsesc alt motor cu codul AJP. Întrebare mea este... Pot sa pun motor de 1.8benzina 20valve 125cp fără turbo dar codul motor este ADR.
Se poate trece în cartea mașini alt cod motor? Amân doua motoare sunt de audi.
Aștept răspunsul dumneavoastră cu nerabdare mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Lukacs gimi , utilizator 00:29, 10 Octombrie 2018
Motoarele se indentifica printr-un cod al tipului de motor inscris pe bloc la turnarea blocului motor si printr-o eticheta de serie metalica nituita pe bloc (pt vechile motoare, mai nou tip inscris la turnare si eticheta lipita pt serie).
Nu se poansoneaza nimic pe bloc.
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc din suflet pentru informații, Au fost de folos. Cu respect lukacs Arnold!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motor cielo schimbat mircea111radu mircea111radu Buna seara! Am si eu o intrebare am schimbat motorul de pe un autoturism cielo pentru ca consuma ulei si intretimp mi-a expirat butelia de gpl, am schimbato ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)
Schimbare motor autoturism tetcu tetcu Buna ziua.Va rog frumos sa-mi spune-ti daca schimb motorul unui Renault T WINGO cu altul second si care are acelasi tip, acelasi cod,aceleasi ... (vezi toată discuția)