avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot sa fac daca politia trage de timp?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot sa fac daca politia trage de timp?

Am trimis in luna iunie o plangere penala impotriva unui primar la DNA.DNA-ul a trimis-o la Parchet ,iar Parchetul la politie cica pentru "cercetare".Parchetul mi-a trimis o instiintare ca plangerea e la politie si ca acestia urmeaza sa cerceteze daca primarul se face vinovat de abuz in serviciu si ca voi fi informata in scris cu privire la rezultatele cercetarii.Problema e ca din iulie nu mai stiu nimic.Nici Politia nu m-a chemat macar sa ma intrebe daca eu am depus plangerea.E deja luna noiembrie.Oare sa ma duc la Politie sau sa mai astept?Mi se pare ca se trage de timp si nu stiu ce sa fac.
Nu aveti dreptul la copii xerox dupa dosar in faza de urmarire penala.
In Romania justitia functioneaza, nu trebuie decat sa ajungi la ea.Mai complet spus, sa stii cum sa ajungi la ea.
Cam asta ar fi pe scurt.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Neinceperea urmaririi penale - crima ana-bianca ana-bianca Buna ziua! Sotul meu a fost impuscat mortal ,in cap, de un politist aflat intr-o misiune ,sub acoperire, de capturare a unui urmarit international (zic ei)! ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)