avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Camere de supraveghere persoana fizica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Camere de supraveghere persoana fizica

As vrea sa imi montez camere de supraveghere in curte si la poarta .Imi puteti spune daca am nevoie de autorizatie pentru ele si daca da ce trebuie sa fac sa o obtin ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ciotec_carmen , utilizator 23:47, 30 August 2018
Pentru a respecta dispozitiile in vigoare,apelati la firma acreditata
~ Conținut șters la cerere ~
Ideea este urmatoarea ...pe strada ,niste persoane, se tin de glume ( gen zgariat masini ) si as vrea sa pun una in afara curtii ,ca sa ma asigur ca nu patesc si eu asa.
Stiu sa instalez camerele...numai ca imi este frica sa nu fiu luata la "intrebari" de catre politie...
Multumesc

grosuanatolie a scris:

Daca camerele vor fi amplasate in interiorul curtii, indreptate in asa fel incat sa filmeze strict interiorul curtii dvs, nu va trebuie acte. Un kit din 4 camere de exterior, wirless, nu costa mai mult de 500 ron. Instalarea este simpla, fara cunostinte speciale.
Pe poarta amplasati un indicator-obiectiv supravegheat video.
Succes.

~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem de supraveghere salvatore112 salvatore112 Buna ziua, doresc sa montez (fara firma autorizata) o camera de supraveghere a curtii mele + o camera care sa fie indreptata spre masina parcata in fata curtii ... (vezi toată discuția)
Montare camere video pe spatiul privat, dar pentru supraveghee spatiu public + privat (loc parcare) ? mariusp85 mariusp85 Buna ziua! As dori o clarificare, din punct de vedere legal, daca se poate, la situatia de mai jos: Sunt proprietar de imobil (apartament) + autoturism ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video imobil, in exterior cris2d2 cris2d2 Buna ziua. As dori sa imi montez un sistem de supraveghere de exterior, format din doua camere video, una montata pe peretele dinspre strada al casei, cealalta ... (vezi toată discuția)