avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Foaie matricola pierduta - se poate recupera?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Foaie matricola pierduta - se poate recupera?

Buna ziua,

Am nevoie de un raspuns urgent, va rog. Am absolvit liceul acum 7 ani si doresc sa ma inscriu la Facultate. Pentru a confirma locul am nevoie de Foaia matricola in original, pe care momentan nu o gasesc nicaieri. Ma gandesc ca e posibil sa o fi pierdut.
Am solicitat-o celor de la liceu dar refuza sa mi-o dea, pe motiv ca se da doar o singura data.
Am fost si la Inspectoratul Scolar si mi-au spus ca lucrul acesta tine de director, fiindca am semnat o data in Registrul Unic pentru foaia matricola.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ?

Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Doresc sa reclam hunthpanther hunthpanther Doresc sa reclam conducerea liceului unde am absolvit pentru ca : Clasele 9-10 le-am facut la zi apoi m-am transferat la seral problema e ca pe foaia ... (vezi toată discuția)
Foaie matricola completata gresit adrianluican adrianluican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Eu am urmat seminarul teologic din Buzau in anii 2007-2008 Clasa 9 2008-2009 Clasa a 10 a 2009-2010 ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)