avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reziliere contract închiriere din cauza măririi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reziliere contract închiriere din cauza măririi chiriei la câteva zile după semnare. Aș putea să cer și despăgubiri?

Buna ziua, pe data de 20.08.2018 am semnat un contract de inchiriere pentru un apartament de 4 camere la pret de 500 euro. Cand m am dus acum o saptamana sa iau cheile de la proprietar acesta mi a spus ca vrea sa mareasca chiria de la 500 la 600, tinand cont ca in contract am stabilit 500 euro.Acesta mi a spus ca vrea sa rupa vechiul contract si sa semneze altul.
As putea actiona in instanta pentru ce doreste sa faca?
Si daca as putea sa cer despagubiri pentru faptul ca mi am pierdut nervi timp, si acum nici nu mai gasesc ceva la un pret ok
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 22:38, 4 Septembrie 2018
ati incercat o reglare amiabila cu ajutorul unui mediator?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce scrie in contract trebuie respectat.
Cat este chiria scrie in contract.
Mergeti la avocat daca aveti probleme si este necesara o judecata.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua "Laurentziu20" .

Contactati/contractati un birou de avocatura.

Cheltuielile ocazionate vor fi (cu siguranta) infime, fata de valoarea chiriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comun magi magi Bună ziua, în urmă cu trei luni am încheiat un contract de închiriere a unei boxe, situate la parterul scării blocului unde locuiesc. Contractul este ... (vezi toată discuția)
Recuperarea garanției date proprietarului de imobil davo davo Bună ziua, În primul rand, îmi cer scuze dacă nu am ales bine categoria de subiect pentru forum. Problema mea este următoarea : Am stat în chirie ... (vezi toată discuția)
Chirie Axenia Florina Axenia Florina Buna ziua. Am o mica nelămurire prietenul meu împreună cu un coleg de munca au închiriat un apartament cu 2 camere ,intre timp am dorit sa vin și eu să ... (vezi toată discuția)