avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Anulare vacanță în Grecia de către agenția de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Anulare vacanță în Grecia de către agenția de turism fără nicio alternativă, ba chiar ni s-a sugerat să mergem la locația din Grecia și să ne “țigănim” cu proprietarul vilei. Ce putem face în situația aceasta?

Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de urmatoarea speta: Am achitat o vacanta in 2 transe( dec 2017 si ian 2018) pentru luna septembrie 2018. Plecarea era astazi la orele 20.00 din Bucuresti si ieri in jurul orelor 17.00 am fost sunati si ni s-a comunicat de catre agentie ca sejurul se anuleaza deoarece proprietarul vilei nu mai confirma cazarea si nu raspunde la telefon. Cei de la agentia de turism ne-au mai comunicat ca nu ne pot oferi ceva similar si nici banii pe cazare si transport nu ni mai poate restitui deoarece banii sunt la proprietarul vilei. Ni s-a sugerat de catre cei de la agentie sa ne luam transport si sa mergem la locatia din grecia si sa ne “tiganim” acolo ca ei nu au ce face in situatia aceasta. Ce putem face in situatia aceasta? Avem contract, chitante si facturi de la agentia de turism. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CatalinaO , utilizator 14:08, 6 Septembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O mica observatie. O agentie de turism nu trebuie sa fie obligatiu membra ANAT. O agentie de turism functioneaza doar impreuna cu o licenta de turism, eliberata in conditiile legii de catre Ministerul Turismului. Nu este relevant daca este membra ANAT, fiecare agentie alege daca vrea sau nu sa faca parte din Asociatie.
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
CatalinaO, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In oug 2 sunt prevazute a fi agentii de turism si ong-urile. lilirimia lilirimia In OUG 2 sunt prevazute a fi agentii de turism si organizatiile non-profit, Ce trebuie sa fie prevazut in statut pentru ca un NGO sa poata lucra si ca agentie ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume platite agentiei de turism fara a beneficia de serviciile contractate enesabin enesabin Rezumat situatie: - cumparat sejur (cazare+demipensiune+transport); - agentia de turism a intocmit 2 contracte(unul pentru cazare/demipensiune, altul pentru ... (vezi toată discuția)
Faliment agentie de turism bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Am cumparat/achitat integral un pachet turistic pentru Martie 2018 printr-o agentie partenera Omnia Turism. In contract este specificat faptul ca ... (vezi toată discuția)