avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract internship
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract internship

Buna ziua! Se poate incheia un contract de internship cu o persoana din Republica Moldova, care nu are cetatenie romana? Daca da, ce acte sunt necesare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 17 Septembrie 2018
O persoana din Republica Moldova, care nu are cetatenie romana,poate incheia un astfel de contract.
[ link extern ]
Multumesc! Daca persoana are permis de sedere temporara si isi continua studiile, durata timpului de munca din contractul de internship este limitata la 4 ore/zi ca in situatia unui contract individual de munca sau poate fi si norma intraga de 8 ore/zi?
Este limitata la 4 ore/zi, durata timpului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul ... sadosalul sadosalul salut, am nevoie de putin ajutor legat de viza de studii, permisul de sedere si cum ma pot angaja daca nu sunt cetatean român. sunt din Republica Moldova si ... (vezi toată discuția)
Drept de muncă cetățean străin cu permis de ședere victor.cavca victor.cavca Bună ziua, Sunt student în anul I la o universitate din România fiind cetățean al Republicii Moldova, dețin permis de ședere temporară cu drept de ... (vezi toată discuția)
Sunt studentă în românia, anul ii, am permis de ședere, dar ... Ana Manciu Ana Manciu Sunt studentă în România, anul II, am permis de ședere, dar am auzit că s-a schimbat legea și avem drept de muncă de 8 ore, este adevărat? (vezi toată discuția)