avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Bună ziua. Luna trecuta mi.am dat demisia de la fostul loc de munca. Am făcut o cerere de demisie fără preaviz și pe data de 10 a acestei luni trebuie sa primesc salariul. Ei mi.au zis sa vin sa fac lichidarea în decursul acestei săptămâni dar demisia cu acordul părților a fost încheiată cu data de 29.08.18. E posibil sa nu îmi bage salariul aferent lunii trecute pana nu fac lichidarea?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
Zoom93, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zoom93 , utilizator 17:40, 11 Septembrie 2018
Puteti avea o sansa de recuperare , daca depuneti o astfel de sesizare la ITM.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va mulțumesc frumos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie 123 Iordache123 Iordache123 Am si eu o intrebare in legatura cu demisia . Mi.am dat demisi cu acordul ambelor parti si cred k nu o sa imi primesc bani ce pot face? (vezi toată discuția)
"garantie" intr-un contract de munca Alina Barbu Alina Barbu Buna ziua!M.am angajat in luna decembrie si la sfarsitul lunii am primit decat jumatate de salariu iar diferenta mi.au oprit.o ca fiind o garantie si mi.o ... (vezi toată discuția)
Salariu neplatit. Raluca Daniela Raluca Daniela In data de 15.11.2019 mi-am facut lichidarea la firma unde am lucrat. Inca nu mi s-a dat toti banii . Adica lichidatea pe luna octombrie si noiembrie , ... (vezi toată discuția)