avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie disciplina

Poate managerul unei institutii sa fie presedintele comisiei de disciplina avand in vedere ca el emite decizia de sanctionare in urma rezultatelor cercetarii disciplinare?
O mentiune: nu este vorba de functionari publici.....
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:11, 10 Noiembrie 2009
CCM unic la nivel national 2007-2010

ART 75(2) Pentru cercetarea abaterii disciplinare si propunerea sanctiunii, angajatorul constituie o comisie.
(11) In baza propunerii comisiei de disciplina angajatorul va emite decizia de sanctionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara cristina petrache cristina petrache Decizia, propunerea comisiei in urma cercetarii disciplinare este finala sau angajatorul poate trece peste decizia comisiei de cercetare disciplinara si are ... (vezi toată discuția)
Comisia de cercetare disciplinara ankalaura85 ankalaura85 Pentru alcatuirea comisiei de cercetare disciplinara intr-o societate cu doi administratori se poate alcatui din directorul general, consilierul juridic si o ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisionare andrey78 andrey78 Buna ziua pe scurt problema mea: de trei saptamani ma aflu in concediu de boala,am fost si spitalizat suferind de o boala cronica.Am fost contactat telefonic ... (vezi toată discuția)