avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto cu victime
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto cu victime

Ce acte trebuie sa primesc de la pooitia rutiera in urma unui accindent auto cu victime( eu si 3 minori). Am primit doar anexa 2 si dovada de reparatii, in cazul in care trebuia sa primesc si un proces verbal de contatare, ce lege reglementeaza acest lucru? Mentionez ca de 6 luni asiguratorul nu binevoieste sa ma despagubeasca pt simplul fapt ca nu rezulta de niciunde vinovatul ( nici macar din raspunsul politiei la solicitarea asiguratorului). Va multunesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ana-maria3 , utilizator 11:25, 21 Septembrie 2018
Ati depus plangere penala ? Analizand situatia factuala presupun ca in discutie este Euroins..
Da este vb despre Euroins..nu am depus plangere, copiii nu au avut zilele necesare de spitalizare si mai mult aubtrecut cu bine peste evenimentul urat si nu as vrea sa-i mai rascolesc. Politia nu vrea sa-mi dea nimic despre cum s-a intamplat accidentul sk cine e vinovat. Mentionez ca dosarul penal a fost clasat deja in 31.07.2018 si din referatul politistului nu se intelege vinovatul accidentului. Va rog sa-mi indicati ce anume ar trebui sa primesc de la pllitie si in baza carei legi , art. Etc, multumesc anticipat.

Consultanta Juridica a scris:

Ati depus plangere penala ? Analizand situatia factuala presupun ca in discutie este Euroins..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident masina consecinte Fratzika Fratzika Buna ziua. Am si eu o intrebare cineva cunoscut a lovit pe trecerea de pietoni o persoana, victima a primit peste 90 de zile de spitalizare si a depus plangere ... (vezi toată discuția)
Problema cu euroins rca vladploscaru vladploscaru Buna ziua, Am o intrebare si vreau un sfat avizat. Masina mea parcata regulamentar dupa o intersectie, a fost avariata serios de o alta masina care venea cu ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa plateasca cheltuelile de spitalizare, victima sau soferul? vulp vulp nepoata mea a fost spitalizata 6 zile in urma unui accident rutier cine trebuie sa plateasca cheltueli de spitalizare victima sau soferul? (vezi toată discuția)