avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scutire de la plata întreținerii copil sub 3 ani
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scutire de la plata întreținerii copil sub 3 ani

As dori foarte mult sa mă lămuriți sîn pe mine cu o problema referitoare la scoaterea de la intretinere a copilului meu sub 3 ani. Am fost la administrator pe îmi trecuse copilul la intretinere de la sine sa îi cer sa îl scoata în baza prevederii legii 67/2017 și îmi spune ca nu poate pt ca legea nu îl obliga zice pot fi scoși. Apoi a spus ca trebuie o Hotărâre a Adunării Generale. Am făcut eu o informare și o convocare cu privire la lege pe care am afisat-o la avizier sa vadă și ceilalți. Apoi batjocoritor mi-a spus faceți atâta tămbălău pt 6 lei. Atâta poate fi cheltuiala /persoana de 6 lei la bloc?Luminati-mă dvs. Se dădea o lege pt scutirea copiilor de la cheltuielile asociației pt 6 lei? Va mulțumesc respectuos.
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:38, 20 Mai 2019
'' La Ad.Gen.s-a adoptat scutirea în urma informării că ar fi obligatorie, nu opțională scutirea de la întreținere a copiilor ...;;...Adunarea Generala a adoptat o hotarare contrara legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este articolul din noua lege a asociațiilor de proprietari care spune că minorii de până la 3 ani nu mai pot fi scutiți de la plata cheltuielilor pe numărul de persoane? cattalinr cattalinr buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este articolul din noua lege 196/2018 in care se specifica ca, copii de pana la 3 ani nu mai pot fi scutiti de la plata ... (vezi toată discuția)
Buna . am tot căutat lege și nu găsesc . as dori sa știu ... Andrap98 Andrap98 Buna . Am tot căutat lege și nu găsesc . As dori sa știu de la ce vârsta se trec copiii la cheltuiala la bloc ? Nasc curând și doresc sa știu dacă se ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire in legatura cu taxele la asociațiile de locatari pt copii sub 3 ani Benica Flavia Diana Benica Flavia Diana Bună ziua \' având în prevedere noua lege conform căreia copii sub 3 ani pot fi puși/scutiți de la taxe datorită votului de consiliu .,la noi sa ... (vezi toată discuția)