avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minorul în familia LGBT: ce se întâmplă cu el ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minorul în familia LGBT: ce se întâmplă cu el dacă tata decedează iar mama își trăiește viața mai departe cu o altă femeie?

In cazul în care o femeie a născut un copil, tatăl copilului a decedat, iar ea își trăiește mai departe viata cu o alta femeie, ce se întâmplă cu acel copil dpdv legal? Este lăsat sa trăiască cu mama și iubita acesteia?
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 12:27, 7 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cyan...Poi unde ar trebui sa fie angajatii de la protectia copilului daca nu „pe drumuri” ??? In vre-un birou, pe Facebook ?
7 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
@anatitu, legea nu permite luarea de langa parinte a copilului, indiferent ca parintele este mama sau tatal pe motive morale ori crestinesti.
Raspundeti-mi la intrebarea de mai sus, este de preferat ca un copil sa fie neingrijit, neglijat, batut, nehranit, needucat de o familie, doi parinti alcoolici fara loc de munca sau ca acesta sa fie crescut intr-un mediu corespunzator, hranit, educat, ingrijit, de mama si prietena ei?
Va asigur,, un parinte nu se va harjoni niciodata cu iubita/ul in fata copilului lui!
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
cyan, moderator

Alte discuții în legătură

Avocatnet 2014: nicusor are doi tati Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Un spamer foarte incapatanat mi-a trimis acum vreo doua zile un email pe care inainte sa-l sterg l-am deschis dintr-un fel de curiozitate aproape morbida de ... (vezi toată discuția)
Custodie, limitare program vizitare Adina_Ghe Adina_Ghe 1. Am divortat in decembrie anul trecut, de comun acord, dar acum nu mai sunt de acord cu timpul petrecut de minor cu tatal, parandu-mi-se prea mult: adica imi ... (vezi toată discuția)
Cine decide dacã face avort ? m1ha1g m1ha1g Mama vrea să păstreze copilul, tatăl însă nu vrea. Sau invers. Cine e cel care decide ? Ce se întâmplă mai târziu ? Se plătește pensie ... (vezi toată discuția)